Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin Bayram Namazını Kerkük'te Kılacağı ile İlgili EtikHaber'e Yapılmış Olan Özel Açıklama. 10 Temmuz 2012
Ana SayfaAna Sayfa  

Genel Başkan

Konuşmaları

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin
Bayram Namazını Kerkük'te Kılacağı ile İlgili
EtikHaber'e Yapılmış Olan Özel Açıklama.
10 Temmuz 2012

 

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Türkmen varlığına yönelik hassasiyet düzeyi yüksek ilgi ve yakınlığı herkesçe bilinmektedir.

Bu kapsamda yıllardan beridir, bilhassa aziz milletimizin gönlünde ve vicdanında milli sembol olarak müstesna yerleri bulunan Kerkük ve Musul Türkmenlerinin hak ve beklentileri yüksek sesle dillendirilmiştir.

Nitekim Kerkük ve Musul gerçeğinin ve bu Türkmen illerinin kabaran sorunlarının Türk ve Dünya gündemine getirilmesi maksadıyla yoğun bir çaba sarfedilmiştir.

Bu itibarla Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Kerkük'e giderek Türkmen kardeşlerimizle doğrudan temas kurmayı kararlaştırmış ve bu konudaki gerekli hazırlıkların yapılması talimatını vermiştir.

Mübarek Ramazan ayının bitiminden bir gün sonra idrak edilecek olan Bayram Namazı'nı ‘Kerkük Nur El Kebir Camii'nde kılmak için gerekli girişimler başlatılmıştır.

İlerleyen süreçte konuyla ilgili gelişmelerden aziz milletimiz detaylı olarak bilgilendirilecektir.

 

Kerkük Nur El Kebir Camii / Kerkük

ETİKHABER

http://www.etikhaber.com