Milliyetçi Hareket Partisi

RUHSAR DEMİREL : Başkanlık Divanı Üyesi - Kadın ve Aileden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı

RUHSAR DEMİRELBaşkanlık Divanı Üyesi
Ad Soyad:RUHSAR DEMİREL
Eğitim Durumu:Üniversite - Lisans
Mezuniyet:GAZİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ VE ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ SAĞLIK YÖNETİMİ. TODAİE KAMU YÖNETİMİ YÜKSEK LİSANSI.
Meslek:DOKTOR
Görevleri:Başkanlık Divanı Üyesi - Kadın ve Aileden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı
Merkez Yönetim Kurulu Üyesi
Basın Açıklamaları:60 Adet Basın Açıklaması Yapmıştır
İletişim:Mesaj Göndermek İçin Tıklayınız

Eskişehir’de doğan DEMİREL,

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdikten sonra TODAİE (Türkiye ve Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü)’de Kamu Yönetimi yüksek lisansı ve Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsünde Sağlık Yönetimi yüksek lisansı yapmış, Gazi Üniversitesinde Halk sağlığı doktora programına devam etmiş, Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde Din Sosyolojisi  eğitimi almıştır.

16 yıl sürdürdüğü kamu görevinden 2009 yılında ayrılarak aynı yıl yapılan 9. Olağan  Büyük  Kurultay’da  Merkez Yönetim Kurulu üyeliğine seçilmiş, 19 Haziran 2011’de yapılan MYK’da Genel Başkan Yardımcı olarak görevlendirilmiştir.

12 Haziran 2011 tarihinde yapılan  Milletvekili Genel Seçimi sonucu TBMM 24. Dönem Eskişehir Milletvekili olarak parlamentoda görev yapmaktadır.

4 Kasım 2012 tarihinde yapılan 10. Olağan Büyük Kurultay’da MYK’na seçilmiş olup  19 Haziran 2011 tarihinden bugüne  Aile, Kadın ve EKİM (Engelli Koordinasyon ve İletişim Merkezi)’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görevine devam etmekte olan DEMİREL evli ve bir çocuk annesidir.

21 Mart 2015 tarihinde yapılan 11. Olağan Genel Kurulunda Merkez Yönetim Kurulu üyesi olarak seçildi. Akabinde yapılan Merkez Yönetim Kurulu toplantısı sonrası Başkanlık Divanı üyeliğine seçilerek Kadın ve Aileden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini aldı.

Kişisel internet Sitesi: http://www.ruhsardemirel.net

e-posta adresi: ruhsardemirel@mhp.org.tr