Milliyetçi Hareket Partisi

MUSTAFA KALAYCI26. Dönem Milletvekili
Ad Soyad:MUSTAFA KALAYCI
Eğitim Durumu:Üniversite - Lisans
Mezuniyet:Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler Bölümü
Meslek:Yeminli Mali Müşavir
Görevleri:26. Dönem Milletvekili - KONYA
Başkanlık Divanı Üyesi - Siyasi ve Sosyal İşler İle Protokol İşlerinden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı
Merkez Yönetim Kurulu Üyesi
Basın Açıklamaları:122 Adet Basın Açıklaması Yapmıştır
İletişim:Mesaj Göndermek İçin Tıklayınız

Mustafa Kalaycı, 7 Ağustos 1960'da Konya Üçpınar'da doğdu. Babasının adı Kerim, annesinin adı Nuran'dır.

Yeminli Mali Müşavir; Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler Bölümü'nü bitirdi.

Başbakanlık Yüksek Denetleme Kurulu'nda Denetçi ve Başdenetçi olarak çalıştı. Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Kurumu (TÜBİTAK) İbra Kurulu Üyeliği yaptı. Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Danışmanı ve Başbakan Başmüşaviri oldu. Başbakanlık Tanıtma Fonu Kurulu Üyeliği görevini yürüttü. Yüksek Denetleme Kurulu Başdenetçiliği görevine geri döndü. Ankara Yeminli Mali Müşavirler Odası, Devlet Denetim Elemanları Derneği ve Yüksek Denetim Elemanları Derneği Üyesi oldu.

21 Mart 2015 tarihinde yapılan 11. Olağan Genel Kurulunda Merkez Yönetim Kurulu üyesi olarak seçildi. 30 Mart 2015 tarihinde yapılan MYK toplantısında MHP Genel Sekreter Yardımcılığı görevini üstlendi.

Orta düzeyde İngilizce bilen Kalaycı, evli ve 2 çocuk babasıdır.