Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı – İstanbul Milletvekili Prof. Dr. E. Semih YALÇIN’ın “Kayıp Müslüme Yağal’ı Arama Çalışmaları’’ hakkında yapmış olduğu açıklama. 15 Kasım 2021
Ana SayfaAna Sayfa  

Kadrolar

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı – İstanbul Milletvekili
Prof. Dr. E. Semih YALÇIN’ın
“Kayıp Müslüme Yağal’ı Arama Çalışmaları’’ hakkında
yapmış olduğu açıklama.
15 Kasım 2021

 

Mersin’in Gülnar ilçesinde ailesi çadır kurarken ortadan kaybolan 3 yaşındaki Müslüme Yağal’ı bulmak maksadıyla 10 Kasım’dan bu yana sürdürülen arama çalışmaları, kamuoyunda büyük bir endişe ve umutla takip edilmektedir.

Milletimiz; arama çalışmalarından gelecek müjdeli bir haberi dualarla, âminlerle beklemektedir.

Müslime’nin ailesine ve sevenlerine sağ salim kavuşması en büyük arzumuz, dileğimizdir.

Kaybolma hadisesi öğrenilir öğrenilmez devletimiz bütün imkânlarını seferber etmiş; jandarma, itfaiye ve AFAD, AKUT ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edilmiştir.

Bu arada Mersin’deki MHP teşkilatları; gerek bölge halkı, gerekse görevliler tarafından sürdürülen arama çalışmalarına katkıda bulunmak üzere Genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatları ile teyakkuza geçirilmiştir.

Bu doğrultuda, öncelikle bizzat Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar belediye ekipleriyle birlikte Müslüme Yağal’ı arama çalışmalarını desteklemektedir.

Mersin İl ve Gülnar İlçe Başkanlıkları da çalışmalara bütün gayretleriyle omuz vermektedir.

Evladımız Müslüme’nin bir an evvel bulunup ailesine kavuşturulması için çaba sarf edilmektedir.

Bütün Türk milletinin yanlarında ve dayanışma içinde olduğunu hissettirmek için, hem küçük Müslüme’nin ailesinin, hem de arama çalışmalarına katılan bütün ekiplerle vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacı Gülnar Belediye Başkanlığımız ve partimizce karşılanacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.