Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet BAHÇELİ’nin, sanatçı Volkan KONAK'ın vefatı nedeniyle sosyal medya hesabı X üzerinden yayınladıkları taziye mesajları. 31 Mart 2025
Ana SayfaAna Sayfa  

Genel Başkan

Konuşmaları

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı
Sayın Devlet BAHÇELİ’nin,
sanatçı Volkan KONAK'ın vefatı nedeniyle sosyal medya hesabı X üzerinden yayınladıkları taziye mesajları.
31 Mart 2025

 

 

Merhum Volkan Konak söylediği şarkılarında duygu dünyamızda kah Karadeniz gibi coşkun, kah Ayder gibi derin bir his uyandıran ezgileri işlemeyi başarmış, kendisine has üslubuyla Türk müziğinde büyük ve kıymetli bir ekol oluşturmuştur.
 
Eser ve yorumlarıyla icra ettiği sanatı vesileyle milletimiz nazarında müstesna bir konuma ulaşmış olan Trabzon’un kıymetli evladı Volkan Konak’a Cenabı Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.