Medya Arşivi

13. OLAĞAN BÜYÜK KURULTAY YAYINLARI

MHP 13.Olağan Büyük Kurultayı Genel Başkanımızın Konuşmaları    Türk Gençliğine Sesleniş - Devlet Bahçeli

FAALİYET RAPORLARI

13. Olağan Büyük Kurultay Faaliyet Raporu
12. Olağan Büyük Kurultay Faaliyet Raporu 11. Olağan Büyük Kurultay Faaliyet Raporu 11. Olağan Büyük Kurultay Faaliyet Raporu

24 HAZİRAN 2018 CUMHURBAŞKANI VE MİLLETVEKİLİ GENEL SEÇİMİ

16 NİSAN 2017 ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ HALK OYLAMASI

1 KASIM 2015 MİLLETVEKİLİ GENEL SEÇİMİ SEÇİM BEYANNAMESİ

Tamamı
Başlıca Taahhütler
Tanıtım Broşürü

7 HAZİRAN 2015 MİLLETVEKİLİ GENEL SEÇİMİ SEÇİM BEYANNAMESİ

Seçim Beyannamesi Tamamı   Seçim Beyannamesi Özet

2011 SEÇİM BEYANNAMESİ

2023'e doğru yükskelen türkiye sözleşmesi

2011 seçim beyannamesi 100 söz, ekonomik ve sosyal destekler

seçim kampanyası görselleri

Milliyetçi Hareket Partisi Yayınlar Arşivi

Yeni Yüzyıl Yeni Hedefler - Ekim Kasım 2023 Grup Konuşmaları Yeni Türkiye Yeni Yüzyıl Yeni Hayat - Ocak Temmuz 2023 Grup Konuşmaları
Cumhuriyetin 100.Yılında 100 Maddelik Yeni Anayasa Teklifi Basın Toplantısı  Aday Belli Karar Net Açık Hava Toplantıları - 2022  Parti İçi Eğitim Siyaset ve Liderlik Okulu Sertifika Mezuniyet Konuşmalarından...  3 Aralık Dünya Engelliler Günü - Panel - 3 Araılk 2022  Öğretmenlerimiz - 24 Kasım 2022
 Cumhuriyet Demokrasi ve İstikrar - Cilt 3 Cumhuriyet Demokrasi ve İstikrar - Cilt 2   Cumhuriyet Demokrasi ve İstikrar - Cilt 1  Konuşmalar 2016 -2021 - Cilt 6  Konuşmalar 2016 -2021 - Cilt 5
 Konuşmalar 2016 -2021 - Cilt 4  Konuşmalar 2016 -2021 - Cilt 3  Konuşmalar 2016 -2021 - Cilt 2  Konuşmalar 2016 -2021 - Cilt 1 Twitter Açıklamaları - Cilt 3
Gayemiz Daha Güçlü Bir Türkiye   Sınır Aşan Göçler Komisyonu Raporu İç ve Dış İşgal Cephesine Karşı Direnen Ülke Türkiye   Bir Ülkünün Peşinde 50 Yıl Cumhur İttifakı ve 24 Haziran Seçimleri
      Anayasa Değişikliği Öncesi ve Sonrası 2 Anayasa Değişikliği Öncesi ve Sonrası 1
Büyükşehire Evet, Eyalete Hayır  Sorunlar: Tespit, Teşhis ve Teklifler  Bütçe Görüşmelerinde Sorumlu ve Sağduyulu Bakış  10. Büyük Kurultay - Türk Milleti Sensiz Asla Bin Yıllık Kardeşlik ve Birlikte Yaşama İradesi I.Cilt
 Bin Yıllık Kardeşlik ve Birlikte Yaşama İradesi II.Cilt   siyasete Türkçe Bakış Seçime Doğru Türkiye ve Gerçekler Karar Anı, Kader Anı, 12 Haziran 2011 Milletvekili Seçimleri, Aday Tanıtım Toplantıları

MHP Parti Tüzüğü

MHP Parti Programı

Türkiye Gündemi ve Genelgeler-2 2011 Seçim Beyannamesi Sunuş Konuşması Gizli Gündemler, Demokrasi, Ozgurluk, Anayasa
Gizli Gündemler, Demokrasi, Ozgurluk, Anayasa Millet ve Devlet Bekası İçin Güç Birliği Referanduma Doğru İstanbul'da Bayramlaşma 2010 Gizli Gündemler I Demokrasi, Özgürlük, Anayasa Gizli Gündemler II Demokrasi, Özgürlük, Anayasa
Açılımın Karanlığında Türkiye Bin Yıllık Kardeşliği Yaşa ve Yaşat Mitingi Ankara 13 Aralık 2009 MHP 9.Olağan Büyük Kurultayı - Sonsuza Kadar Var Ol Türkiye Çözülen Ülke Türkiye ve Tavrımız

Türk Milletinin Bekasına Yönelik Tehditler

Yıkım Sürecinde AKP'nin Son İki Yılı

Çözülen Ülke Türkiye ve Ülkümüz Teslimiyet ve Açılım Siyaseti- Demokrasi, Ekonomi, Güvenlik Bir hilal uğruna- 40. Yıl Kitabı

Ortak Akılda Buluşma

Siyasi Hayat ve Normalleşme Süreci

Yönetilemeyen Türkiye 'Kutuplaşma, Kargaşa ve Kaos'

Terör Kıskacında Türkiye 'Tarihi Uyarı'

60. Cumhuriyet Hükümeti Programı ve 2008 Mali Bütçe Yılı Konuşmaları

21.Yüzyıl ve 2023 Türkiye Vizyonu

Siyasi Krizden Çıkış ve Milli İrade

Milliyetçi Hareket'in İktidarına Doğru

Erciyes Zirvesinden Türkiye'yi Düşünmek

22 Temmuz 2007 Genel Seçimleri Seçim Beyannamesi Tanıtım Toplantısı Konuşması

Türkiye Gündemi ve Görüşler

Türkiye Gündemi ve Genelgeler

Tarihe Düşülen Notlar

Yüreğinle Gel - Büyük İzmir Mitingi

Yeni Çağın Eşiğinde TÜRKİYE VE DÜNYA

MHP Haklı Çıkmıştır

Yeni Çağa Bakış - Eleştiriler, Tespitler ve Öneriler 5 Kasım 2000 6. Olağan Kongre Konuşması

A Look At The New Age (Yeni Çağa Bakış İngilizce) English

Sorumluluk Kültürü

18 Nisan Seçimleri Öncesi ve Sonrası Milliyetçi Hareket Partisi - Gelişmeler, Eleştiriler, Gerçekler

18 Nisan Seçimleri Sonrası Siyasi Gelişmeler

Hoşgörü ve Uzlaşma İkliminde Türkiye