Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri – Bursa Milletvekili Sayın İsmet Büyükataman’ın “Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun Genel Başkanımıza Yönelik Sataşmalarına Cevaben” yaptığı yazılı basın açıklaması. 2 Eylül 2022
Ana SayfaAna Sayfa  

Kadrolar

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri – Bursa Milletvekili
Sayın İsmet Büyükataman’ın
“CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun Genel Başkanımıza Yönelik Sataşmalarına Cevaben” yaptığı yazılı basın açıklaması.
2 Eylül 2022

 

Milliyetçi Hareket Partisi MYK ve MDK toplantımız sonrasında Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ülke ve dünya gündemine dair önemli değerlendirmelerde bulunmuştur.

Sayın Genel Başkanımızın açıklamaları CHP’nin Genel Başkan’ından parti sözcüsüne, milletvekiline, CHP’den fonlanan gazetecisinden sosyal medya trollerine kadar Zillet İttifakı ortaklarının ayarlarını bozmuştur.

Suçüstü yakalanmanın tedirginliği ve telaşıyla çeşitli yollardan partimize ve Sayın Genel Başkanımıza saldıran zilletin maskesi iyiden iyiye düşmüştür.

Kılıçdaroğlu, Irak- Suriye tezkeresi konusunda Sayın Genel Başkanımız defalarca cevabını vermesine rağmen ısrarla bayatlamış yalanına devam etmektedir.

Tank- Palet fabrikası hususunda Kılıçdaroğlu aynı yalanı papağan gibi tekrarlayarak içine düştüğü zavallılığı gözler önüne sermektedir.

Daha önce defalarca ipliğini pazara çıkardığımız, yalanlarını ortaya döktüğümüz konularda ısrarla aynı iftiraları sürdürmesi CHP’nin siyaset arenasında yalandan başka bir şey üretemediğini göstermiştir.

Siyasi kariyerini Kandil’in sözcüsü Pennsylvania’nın gözcüsü olarak sürdüren Kılıçdaroğlu artık bayatlamış iftiralarıyla milletimizin gerçekleri görmesini engelleyemeyecektir.

İradesini Türkiye düşmanlarına teslim eden Kılıçdaroğlu’nun “milliyetçilik” söylemini istismar çabası acınası ve rezil bir haldir.

Kılıçdaroğlu “KHK’lıları görevlerine geri getireceğiz” diyerek kendini yargının yerine koymakta ve FETÖ terör örgütü militanlarına umut vermektedir.

Yine aynı Kılıçdaroğlu “terörist Demirtaş ve Sorosçu Kavala’yı serbest bırakacağız” diyerek bağımsız yargıya müdahale edeceğini itiraf etmektedir.

CHP’li milletvekilleri terörist cenazelerinin ardından ağıt yakmakta, altı oku Kandil’in eli kanlı teröristlerine peşkeş çekmektedirler.

Bebek katili PKK’nın siyasetteki temsilcileri hakkında “HDP’yi şeytanlaştırmıyoruz” diyerek ve HDP sözcülerini “saygın bir bilim insanı” olarak tarif eden, terör örgütünün sinsi piyonlarına övgüler düzen Kılıçdaroğlu hangi yüzle “milliyetçiyim” diyebilmektedir?

Ayrıca Türkiye’nin verdiği beka mücadelesi CHP’nin umurunda değildir. CHP, Mavi Vatan’da Türkiye’nin tarafında değildir. CHP Yunanistan tahrikleri karşısında sessizdir.

CHP’nin sözcüleri hamaset siyasetiyle çaresizce saçmalamakta, fondaş gazeteci ve troller ise gerçekleri saptırmak için zavallıca gündemi değiştirmeye çalışmaktadır.

CHP ve Zillet İttifakı için Türkiye’nin asli meseleleri, güvenlik politikaları, ülkemize yöneltilen tehditler önemsizdir.

Zillet masası adaylık kavgasının da yarattığı psikolojik yıkım ile darma duman olmuştur.

Zillet masasının küçük eniştesi Serok Ahmet ise; FETÖ ile mücadeleyi sulandırmak için elinden geleni yapmakta, Pennsylvania’ya selam çakmaktadır.

FETÖ’cülerden sufle almadan tek kelime etmeyi beceremeyen Serok Ahmet, KHK ile ihraç edilen teröristlerin tekrar görevlerine iade edilmesi için kırk dereden su getirmekte, FETÖ’yü yeniden devlete sızdırmak için kapı aralamaktadır.

Bütün bu gelişmeler Zillet İttifakı’nın içinde bulunduğu garabeti açık etmekte, gizli ortağı HDP olan bu masanın Türkiye’nin faydasına bir iş yapamayacağını göstermektedir.

Zillet İttifakı ve CHP için gelecek karanlıktır. Beslendikleri yabancı başkentler, takdir topladıkları Kandil mağaraları, alkış aldıkları FETÖ’cü hainlerle birlikte, 2023 yılında aziz milletimizin iradesi ile siyasi kariyerlerinin sonuna geleceklerdir.