Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Sayın Feti YILDIZ’ın, “Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Aday Adaylığı Başvuruları” hakkında yaptığı basın açıklaması. 11 Mart 2023
Ana SayfaAna Sayfa  

Kadrolar

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı,
İstanbul Milletvekili Sayın Feti YILDIZ’ın,
“Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Aday Adaylığı Başvuruları” hakkında
yaptığı basın açıklaması.
11 Mart 2023

 

 

 

 

Değerli Basın Mensupları,

 

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili aday adaylığı başvuruları;

14 Mart 2023 Salı günü saat 9:00’dan itibaren kabul edilmeye başlanacak olup, 21 Mart Salı günü saat 17’de sona erecektir.

Değerli aday adaylarının belirlenen bu tarihler arasında Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi Seçim İşleri kayıt kabul birimine şahsen ve belgelerin aslıyla müracaat etmeleri gerekmektedir.

Kayıt işlemlerini hızlandırmak isteyen aday adaylarımız, ön kayıt işlemlerini https://basvuru.mhp.org.tr internet adresimizden online olarak yapabilirler.

Değerli aday adaylarımızdan %40 ve üstü engelli olanlardan başvuru aidatı alınmayacaktır. Başvuru aidatı olarak 3000 TL T.C. Ziraat Bankası ve Yapı Kredi Bankası Cevizlidere Şubesinde bulunan hesaba yatırılacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur