İSMAİL ÖZDEMİR

Basın Açıklaması : 06 Şubat 2023

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sayın İsmail Özdemir'in, Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ’nin, Merkez üstü Kahramanmaraş – Pazarcık ilçesi olan 7.4 şiddetindeki deprem felaketi ile ilgili yapmış olduğu görevlendirme ile ilgili basın bilgilendirmesi. 6 Şubat 202306 Şubat 2023Belge Sahibi :

İSMAİL ÖZDEMİR Milletvekili
Detay İçin Tıklayın

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı
Sayın İsmail Özdemir'in,
6 Şubat 2023

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla, deprem bölgelerinde incelemelerde bulunmak ve aziz milletimizin yaşadığı sıkıntıları paylaşmak üzere Genel Başkan Yardımcısı, Ankara Milletvekili Sadir Durmaz başkanlığında, Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan ve Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı’dan oluşan bir heyet görevlendirilmiştir.

Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.

İSMAİL ÖZDEMİR Tarafından Yapılan Basın Açıklamaları

Deprem Bölgesi İnceleme Heyeti Faaliyetlerinin Tamamlanması ve Heyetin Sayın Genel Başkanımıza Yaptıkları Ziyarete Dair Yapılan Açıklama. 21 Temmuz 202322 Temmuz 2023Detay İçin Tıklayınız
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Kayseri Milletvekili Sayın İsmail ÖZDEMİR’in, “Milliyetçi Hareket Partisi Tarafından Radyo ve Televizyonlarda Yapılacak Ortak Canlı Yayınlara İlişkin” yaptığı yazılı basın açıklaması. 8 Nisan 202309 Nisan 2023Detay İçin Tıklayınız
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi Basın Açıklaması. 26 Şubat 202326 Şubat 2023Detay İçin Tıklayınız